Zaslužuješ da imaš zdrav izbor.
Priroda zaslužuje da joj dobrim uzvratimo.

Naša priča proističe iz želje da podignemo svest o važnosti zdravijeg izbora za menstrualnu higijenu, da ukažemo na posledice dugoročnog korišćenja konvencionalnih menstrualnih proizvoda, da edukujemo naše devojčice, devojke, žene kako bi znale da biraju proizvode koji neće ugrožavati njihovo zdravlje, a ujedno da skrenemo pažnju i na ekološke aspekte i ogroman uticaj koji menstrualni proizvodi imaju na zagađenje planete.

Budi nežna prema sebi

Budi nežna prema sebi je slogan kojim se vodimo, a cilj nam je da postane i tvoj. Proizvodi za menstrualnu higijenu ne moraju u sebi sadržati nikakve prljave hemikalije, tipične za proizvode od plastike. Ako imaju pamuk u sastavu, obično u površinskom sloju uložaka, on ne mora biti uzgojen uz upotrebu pesticida, herbicida i veštačkih đubriva. Ne moraju biti izbeljivani hlorom jer je posledica toga stvaranje kancerogenog dioksina. Ne moraju biti obojeni i namirisani veštačkim hemikalijama.

Koža intimne regije je veoma tanka, osetljiva i vrlo brzo apsorbuje, te konstantno i dugoročno izlaganje prljavim hemikalijama može stvarati neprijatnosti u vidu crvenila, iritacija, alergija, uticati na hormone, reproduktivno zdravlje i izazvati teže bolesti. Zato mislimo da je važno o tome pričati i, kad god postoji mogućnost, birati zdravije menstrualne proizvode.

Ljubav prema prirodi

Naša priča ne bi bila potpuna ukoliko ne pomenemo koliko volimo prirodu i koliko se trudimo da u svakodnevnim rutinama damo doprinos njenom očuvanju. Mi odvajamo smeće za reciklažu, nosimo ceger i višekratne vrećice za voće i povrće svuda sa sobom, kupujemo prirodnu kozmetiku domaćih proizvođača, kada odemo u parkić pokupimo i po koji čep koji se uvek nađe oko klupe 😊

Uvek podržavamo i trudićemo se da i sami nudimo rešenja koja su bolja i za naše zdravlje i za prirodu. Sve ima bolju alternativu, samo ju je potrebno pronaći i uvesti kao deo života.

Zbog svega ovoga nastao je Pure, brend koji objedinjuje ljubav prema telu i prirodi jer ni jedno ni drugo ne možemo zameniti. Želimo da ponudom zdravijih proizvoda utičemo na poboljšanje kvaliteta menstrualne higijene od prve do poslednje menstruacije, kao i mamama u postporođajnom periodu.

Ukoliko imaš pitanje ili želiš sa nama da podeliš iskustvo o našim proizvodima, piši nam na office@gopureway.com ili nas kontaktiraj putem naše Facebook ili Instagram stranice @gopureway.