Politika privatnosti

Fuzzy Concept d.o.o. veoma ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti. Web sajt gopureway.com (u daljem tekstu web sajt) se obavezuje da će štititi Vašu privatnost i omogućiti Vam najbolje moguće korisničko iskustvo prilikom njegovog korišćenja.

Molimo Vas da pročitate ovu politiku kako biste razumeli na koji način prikupljamo i kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Politika privatnosti je podložna  promenama, pa preporučujemo da je povremeno proverite.

Ova politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike ćemo objaviti na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama Politike.

Kako i koje podatke prikupljamo?

Na osnovu Vaše posete našem web sajtu pregledač šalje sledeće informacije preko naših servera: domen i IP adresu, datum i vreme Vaše posete i informacije o vremenu provedenom na našem web sajtu, adresu web sajt sa kog dolazite, koje stranice ste posetili na našem web sajtu i informacije o uređaju ili pregledaču sa koga ste pristupili sajtu (npr. tip i verzija pregledača (browser, operativni sistem…).

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge. Dakle, u slučaju kada samo pretražujete sadržaj na našem web sajtu, nemamo pristup vašim ličnim podacima.

Vaši lični podaci se prikupljaju onda kada ih Vi lično dostavite nama i to na sledeći način:

  • Prijavljivanjem na newsletter ili bilten, što znači da dajete pristanak da Vam dostavljamo na email informacije o ponudama, dešavanjima, promocijama i bilo koje druge informacije koje želimo da podelimo sa Vama. U tom slučaju beležimo Vaše ime i prezime i email adresu;
  • Pravljenjem porudžbina – kada poručujete proizvode neophodno je da nam date lične podatke kako bismo obradili Vašu porudžbinu. Podaci koji su nam potrebni u pomenute svrhe su Vaše ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad/mesto stanovanja, država, email, broj telefona.

Google analitika

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internets zapisa i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generiše kolačić o Vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.

Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://policies.google.com/privacy.

Vaše podatke ne delimo sa drugima

Web sajt neće prodavati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

Sigurnost prikupljenih informacija

Web sajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Web sajt je na sigurnom SSL serveru. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup istima.

Sa našeg sajta linkovi mogu voditi na druge web sajtove. Ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka, kao ni za sadržaj na ovim web sajtovima.

PROMENE POLITIKE Sve promene politike privatnosti će biti zabeležene ovde, tako da posetioci naših stranica uvek znaju koje informacije prikupljamo i kako ih koristimo.